

خشونت مبتنی بر جنسیت یکی از معظلات سلامتی است که میتواند آثار و تبعات متعددی را به همراه داشته باشد. پیامدهای این نوع خشونت صرفا به فرد خشونتدیده و خشونتزننده ختم نمیشود بلکه معمولا خانوادهها و اقوام و حتی قومیت ها را درگیر خود می کند.
درک صحیح موضوع و داشتن دانش و مهارت لازم برای مدیریت این مشکل بهداشتی برای هر فردی که در نظام سلامت فعالیت می کند لازم و ضروری است.
دانشجویان و کارکنان نظام سلامت حتی اگر در این زمینه آموزش دیده باشند، لازم است در دوره های تکمیلی، آموزش های خود را به روز کرده و با آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه آشنا شوند.
دومین دوره آموزشی مجازی یاس (Youth Against Sexual Violence) توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن سلامت خانواده ایران و گروه آموزشی موکینو با هدف آموزش به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی درمانی درباره شناسایی و مراقبت از خشونت های مبتنی بر جنسیت، براساس فایل راهنمای سازمان جهانی بهداشت و همراه با تمرینات کاربردی که به دو صورت انفرادی و گروهی همراه با بازی های جدی برگزار می شود.
در دوره دوم تلاش شده است تا با توجه به بازخورد شرکت کنندگان در دوره اول، محتوا و تمرینات و عناصر بازیوارسازی دوره بهبود پیدا کرده تا موجب تجربه ای غنی تر در دوره جدید شود.
این دوره به صورت یک دوره مجازی آنلاین - آفلاین ۱۵ روزه برگزار خواهد شد. (۵۰۰ دقیقه محتوای اصلی تدریس)
- طراحی بر اساس متدهای بازی وارسازی(گیمیفیکیشن)
- همراه با تمرینات کاربردی عملی و بررسی قدم به قدم و آزمون های مرحله به مرحله که به تسهیل و تقویت یادگیری کمک می کنند.
- جلسات افتتاحیه و اختتامیه همراه با سخنرانی های مرتبط و دو جلسه کارگاه آنلاین در بستر اسکای روم برگزار خواهد شد.
- شرط اول: دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی به ویژه رشته های پزشکی، پرستاری، مامایی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی
- شرط دوم: درک خشونت مبتنی بر جنسیت به عنوان یک معضل سلامت عمومی و درک نقش ویژه کادر بهداشت و درمان در شناسایی و مراقبت از زنان خشونت دیده و علاقه به یادگیری و کسب مهارت در این زمینه
به چند نحو می توان در این دوره شرکت کرد؟
- دوره گروهی: ارائه محتوای آموزشی آفلاین همراه با بازی جدی گروهی و تمرینات کاربردی آنلاین و آفلاین
- دوره انفرادی: ارائه محتوای آموزشی آفلاین و تمرینات اختیاری آفلاین - برای افرادی که فرصت و یا تمایل به شرکت در بازی جدی و کار گروهی را ندارند
دوره گروهی مناسب شما نیست اگر:
- زمان کافی برای ارتباط روزانه با همگروهی هایتان و کار گروهی را ندارید.
- زمان کافی برای حل تمرین ها و ماموریت های چالش برانگیز را ندارید.
- به تلگرام دسترسی ندارید.
- در پی به چالش کشیدن خود نیستید.
- انگیزه و انرژی کافی برای بازی جدی و کسب تجربه های جدید را ندارید.
برای شرکت در دوره گروهی چقدر زمان نیاز است؟
- 120 دقیقه افتتاحیه آنلاین (14 آذر ماه)
- 500 دقیقه محتوای تدریس آفلاین که در طی دوره طبق برنامه ارائه می گردد.
- دو ورکشاپ آنلاین 120 الی 160 دقیقه ای (18 و 22 آذر ماه، ساعت 16 الی 19)
- 120 دقیقه اختتامیه آنلاین (30 آذر ماه)
- شرکت در بازی، حل تمارین، آزمون ها و کار گروهی بستگی به شما دارد و زمانی که با آن اختصاص می دهد را با هم گروهی هایتان مشخص خواهید کرد؛ اما به طور میانگین روزانه 2 الی 3 ساعت زمان نیاز خواهید داشت.
ارائه گواهینامه و جایزه
گواهینامه معتبر از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن سلامت خانواده ایران و مرکز استعدادهای درخشان به شرکت کنندگان واجد شرایط اهدا می شود.
شرط دریافت گواهی دوره، شرکت در ورکشاپ های آنلاین، حل تمرینات مربوط به جلسات و کسب حد نصاب نمره در آزمونک ها و تکمیل فایل های پره تست، پست تست و نظرسنجی می باشد.
توجه داشته باشید پس از دریافت مدرک معتبر دوره، هزینه ثبت نام عودت داده می شود.
نحوه اهدای جوایز:
- کلیه افرادی که موفق به دریافت مدرک پایان دوره می شوند می توانند در انجمن سلامت خانواده ایران عضو شوند و شروع به فعالیت کنند.
- اعضای گروه برتر می توانند در پروژه های آموزشی و پژوهشی در زمینه SRH و Disaster که موقعیت آن از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران و یا انجمن سلامت خانواده فراهم گردیده، شرکت نمایند.
- سایر جوایز نقدی دیگر به گروه برتر تعلق می گیرد.
در کتابچه راهنما دوره میتوانید توضیحات کامل درباره دوره را مشاهده کنید:فایل راهنمای دوره دوم یاس
محتوای دوره
امتیاز و دیدگاه